żłobek
tło
stok tła
uśmiechnięta stokrotka
cień loga
elfy
skrzaty
smerfy
tuptusie
niedźwiadki
smerfy 1
smerfy 2
elf 1
elf 2
huśtawka
pień
balon
piłka

Opinie rodziców

Zapraszamy do wyrażenia opinii na temat naszych żłobków. Podziel się swoimi spostrzeżeniami z nami oraz innymi rodzicami. Twoje zdanie jest dla wszystkich bardzo cenne!

Dodaj swój komentarz - przejdź do formularza

Komentarze (90)

    mama Stasia
    Komentarz z dnia : Dec 11, 2019 at 10:23 PM
    Grupa Skrzaty: Ciocia Asia, Ciocia Jola, Ciocia Ewa, Ciocia Aga, przemiłe i empatyczne Panie. Mój syn bardzo chętnie chodził do żłobka. Ciocie tworzyły ciepłą atmosferę. Zawsze wychodził uśmiechnięty i dużo opowiadał co robił w danym dniu.
    Rodzice Bliźniaków
    Komentarz z dnia : Jun 28, 2019 at 11:08 PM
    Jeśli ktokolwiek zastanawia się, czy wybrać żłobek Stokrotka dla swojego dziecka/dzieci, chciałabym rozwiać wszelkie wątpliwości. Ciocie w grupie "skrzatów" są bardzo profesjonalne, pomocne, pomysłowe, cierpliwe a przy tym szalenie empatyczne i życzliwe. Nasze dzieci podczas tego roku bardzo się usamodzielniły i rozwinęły za co składam ogromne wyrazy uznania i podziękowania.
    Adaś
    Komentarz z dnia : Nov 12, 2018 at 09:14 AM
    W imieniu Adasia bardzo chcielibyśmy podziękować za opiekę ciociom z grupy Skrzaty (cioci Wiesi, cioci Asi, cioci Ewie i cioci Agnieszce). Adaś chodził do żłobka w zeszłym roku i bardzo miło wspomina swój pobyt w żłobku. Teraz chodzi do przedszkola i świetnie sobie tam radzi, co jest z pewnością dużą zasługą cioć z grupy Skrzaty, które potrafiły stworzyć w grupie super atmosferę i stawiały na samodzielność dzieci.
    Rodzice Adasia
    mama Adiego
    Komentarz z dnia : Sep 26, 2018 at 09:07 PM
    Serdecznie polecam! Mój syn najpierw chodził do Tuptusiów później do Skrzatów. Zawsze chętnie szedł do żłobka. Aż miło było patrzeć jak się rozwijał w grupie, ile się nauczył i jak dobrze został przygotowany do przedszkola. Bardzo dziękujemy Ciociom: Agnieszce, Asi, Ewie i Wiesi za cudowną opiekę, uśmiech i serce jakie okazywały na każdego dnia.
    Mama Joasi
    Komentarz z dnia : Sep 16, 2018 at 05:07 PM
    Szczerze polecam! W Tuptusiach była jeszcze mała, więc nie było widać jakiegoś progresu, ale grupa Skrzaty, to najlepsze co mogło spotkać nasze dziecko! Wspaniałe ciocie dające mnóstwo miłości i zainteresowania, chętnie dzielące się wiedzą/pomocą dla rodziców. Córka zawsze radosna, co dzień przynosiła nową wiedzę, piosenki, wierszyki :) Wspaniale przygotowana do przedszkola. Muszę wspomnieć jeszcze o jadłospisie, przy którego czytaniu, aż żałowałam, że nie mogę się z córką stołować :)
    Jędrek
    Komentarz z dnia : Aug 26, 2018 at 01:38 PM
    Serdecznie dziękujemy wszystkim Ciociom za dwuletnią opiekę, troskę i uśmiech. Szczególne podziękowania kierujemy do Cioć z grupy Elfy, które wspaniale przygotowały Maluchy do bycia Przedszkolakami. Jędruś, Kapka i Rodzice.
    Bobo
    Komentarz z dnia : Aug 02, 2018 at 07:43 AM
    W imieniu mojego synka Bobo jeszcze raz chcialam z calego serca podziekowac za wspaniala opieke, nauke, wysmienita kuchnie oraz cala troske i zaangazowanie ktore najwspanialsze ciocie na swiecie wlozyly aby moje dziecko bylo bezpieczne i szczesliwe podczas calego pobytu w zlobku.
    Babcia Krystiana
    Komentarz z dnia : Jul 20, 2018 at 10:43 PM
    Serdecznie podziękowania za wspaniałą opiekę. Za cierpliwość, kreatywność, naukę i zabawę. Jeśli ktoś się zastanawia, czy to dobry żłobek odpowiem,wyobraź sobie że dziecko biegnie ze śmiechem do tego żłobka i wychodzi z Wielkim uśmiechem
    Więc czy może być lepsza rekomendacja? Rozwija się wspaniale, uczy wielu rzeczy. Jak dla mnie Najlepszy żłobek. Z całego serca polecam! A wszystkim Panią jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam
    Mama Jasia
    Komentarz z dnia : Jul 03, 2018 at 05:09 PM
    Bardzo polecam żłobek Stokrotka. Syn chodził w tym roku do grupy Skrzaty i ciocie z tej grupy są naprawdę przecudowne. Miłe, życzliwe, można się z nimi na spokojnie dogadać, a synek nie chciał wychodzić z sali jak go odbieraliśmy. Dyrektorka też jest bardzo miłą osobą i przede wszystkim pomocną. Z całego serca polecam ten żłobek.
    Mama Bruna
    Komentarz z dnia : Mar 09, 2018 at 09:12 AM
    Bardzo dziękujemy za organizację zajęć pokazowych dla rodziców z grupy Tuptusie. Możemy z czystym sumieniem zapewnić wszystkich rodziców, że nasze dzieci są pod fachową opieką, biorą udział w ciekawych zajęciach i są szczęśliwe. Ciocie dają z siebie wszystko, aby przekazać im zasady dobrego wychowania i prawidłowego funkcjonowania w grupie.
    Tata Julka
    Komentarz z dnia : Feb 28, 2018 at 08:52 AM
    U Tuptusiów się działo! Ciocie zorganizowały lekcję pokazową i dały szansę rodzicom na przyjrzenie się jak wyglądają zajęcia edukacyjne dla Tuptusiów.
    Panie świetnie przygotowały ćwiczenia muzyczno-ruchowe dla dzieciaków. Widać było, jak Tuptusie wyczekują na kolejne niespodzianki – gry, zabawy, ćwiczenia zręcznościowe i naśladownictwa – wyskakują z worka. Mnogość aktywności, a przy tym znakomita ich większość o charakterze użytkowym (pełzanie, chodzenie, skakanie, rzucanie, celowanie, chwytanie) świetnie rozwijają harmonię, płynność i sprawność ruchów, połączoną z koordynacją ciała (no przynajmniej z usilnymi próbami zapanowania nad wszystkimi przynależnymi członkami ciała :-)). Jednocześnie w całej zbiorowości Ciocie doskonale znają każdego Tuptusia i błyskawicznie rozpoznają chwilowe możliwości i potrzeby dziecka, oferując mi kolejną porcję zabawy dla nabrania odwagi w samodzielności.
    Jestem przekonany, że taki rozwój dziecka w sferze motorycznej i poznawczej zapewni zamiłowanie do aktywności sportowej – Tuptusiu, czekam na moment kiedy przegram z Tobą na zawodach.
    To była lekcja też dla nas, rodziców. I to w dwojakim wymiarze. Po pierwsze, wiem więcej jakie zajęcia z dzieckiem powtarzać w domu, jak skupić uwagę dziecka (przynajmniej próbować :-) ) na zadaniach, jak nagradzać za osiągnięcia. A po drugie, to uczy pokory, bo opieka nad jednym dzieckiem, często demonizowana, jest niczym w porównaniu z opanowaniem całej zgrai Tuptusiów :-). Gratulacje!
    Tata Zuzii
    Komentarz z dnia : Nov 10, 2017 at 09:33 AM
    Córka uczęszczała do Żłobka Stokrotka na Al. Wielkpolskiej przez ponad 1,5 roku; należała do większości grup. Mamy z Żoną bardzo miłe wspomnienia dotyczące pobytu naszej córki w tym Żłobku. Bardzo miła atmosfera (córka czasami nie chciała wychodzić ze żłobka do domu); urozmaicone zabawy dla dzieci; dużo spotkań i imprez okolicznościowych (np. dzień babci, dzień mamy, dzień dziecka, spotkanie ze strażakiem), sporo pamiątek w postaci zdjęć z uroczystości. Ciocie przedszkolanki dbały o dobry humor i samopoczucie dziecka od samego "otwarcia drzwi"; uczyły dobrych zwyczajów i piosenek. Na sam koniec otrzymaliśmy bardzo profesjonalnie wykonany fotoalbum w wersji elektronicznej. Bardzo serdecznie dziękujemy za czas spędzony w Żłobku Stokrotka. Pozostaną miłe wspomnienia. Polecamy tę placówkę.
    Tata Remiego
    Komentarz z dnia : Oct 04, 2017 at 01:20 PM
    Chciałbym bardzo podziękować za opiekę nad moim synem wszystkim ciociom z grupy Skrzaty. Remi bardzo często wspomina ciocie i kolegów ze żłobka, choć do przedszkola chodzi równie chętnie. Cieszę się, że naszymi wspólnymi siłami (rodziców oraz cioć ze żłobka - grupy tuptusie oraz skrzaty) udało nam się zmienić małego bobasa Remiego w znającego wartości i cieszącego się życiem małego chłopca.

    Bardzo dziękuję za wspólne 4 lata z Różą i Remim całemu personelowi żłobka. Mają Panie ciężką, ale i wspaniałą pracę. Życzę Wam kolejnych cudownych dzieciaków, które przyniosą wiele pozytywnych chwil i uśmiechów.
    AGATA TRITT
    Komentarz z dnia : Sep 11, 2017 at 08:34 AM
    Na niniejszym forum chcielibyśmy wyrazić naszą wdzięczność dla Wszystkich Cioć z grupy Skrzaty: dla Cioci Wiesi, Cioci Asi, Cioci Ewy, Cioci Oli, Cioci Moniki. Dziękujemy za pomoc w opiece i wychowaniu Naszych dzieci. Podczas pobytu w żłobku dzieci posiadły tyle umiejętności, których my Rodzice, w ferworze pracy, nie jesteśmy w stanie zrealizować. Kochane Ciocie, bardzo dziękujemy za ciepło, troskę, pozytywne nastawienie do wszystkich dzieci, które codziennie mieliśmy możliwość odczuwać. Świadomość, że dzieci są z Ciociami bezpieczne, że uczą się nowych rzeczy, że poznają świat i jednocześnie są radosne i szczęśliwe, była dla nas jako Rodziców nieoceniona. Kochane Ciocie, raz jeszcze bardzo dziękujemy za wszystko. Z pewnością pozwolimy sobie odwiedzić żłobek i powspominać. Całujemy i ściskamy mocno. Agata i Robert Tritt
    Olga Bronikowska
    Komentarz z dnia : Sep 07, 2017 at 08:04 AM
    Serdecznie dziękujemy Ciociom z grupy Tuptusiów za cały rok opieki, sympatii, wsparcia i zrozumienia. Za to, że nasz synek Jeremi podołał nowemu wyzwaniu, jakim był dla niego żłobek, mógł się fantastycznie bawić i rozwijać wśród rówieśników i pod najlepszą opieką. To już nasz drugi syn, który chodzi do żłobka Stokrotka, więc jako rodzice byliśmy już nieco spokojniejsi i pewniejsi, że wszystko będzie dobrze, ale każdego dnia mogliśmy sami się o tym przekonać.
    Jeszcze raz dziękujemy z całego serca i polecamy żłobek wszystkim rodzicom.

    Rodzice Jeremiego
    Paulina Rewers
    Komentarz z dnia : Aug 26, 2017 at 10:02 PM
    Serdeczne podziękowania za uśmiech, cierpliwość, dobre słowo i zachętę do pracy. Za pomoc w odkrywaniu tego co nieznane i niezrozumiałe. Za pokazanie, że każdy się liczy i jest ważny i za to, że zawsze można było na Was liczyć! Za dwa kolorowe lata nauki i zabawy, które wniosły w życie naszego Synka Filipka tak wiele radości... Dziękujemy :)
    I choć idziemy dalej w świat, pragniemy dziś wyrazić wdzięczności wiele Dla Was, KOCHANE CIOCIE!!!
    Będziemy tęsknić, ale niebawem wrócimy z drugim Synkiem Bartusiem, mamy nadzieję, że będziecie na Nas czekać z otwartymi ramionami, jeszcze raz DZIĘKUJEMY i do zobaczenia :)
    Mama Kacperka
    Komentarz z dnia : Aug 18, 2017 at 02:02 PM
    Serdecznie dziękuję, za opiekę nad moim synkiem w szczególności Paniom z grupy Niedźwiadków i Elfów. Bardzo się cieszę, że mój synek trafił do żłobka Stokrotka. Wspaniałe dwa lata nie tylko w życiu mojego synka :)
    Agatka Pasieka
    Komentarz z dnia : Jul 12, 2017 at 07:38 AM
    kolejny raz przyszło nam się żegnać ze Żłobkiem Storkotka, z tej okazji postanowiliśmy wyrazić swoją wdzięczności z opiekę, wsparcie i wychowanie Agatki.
    Gdy starszy brat Agatki Marcelek kończył żłobek nie myślałam, że jeszcze tam wrócimy,a jednak było nam to dane. Pełna obaw puściła Agatkę gdyż była malutka miała 9 m-c trafiła do grupy tuptuś, potem an chwile niedźwiadki a na koniec skrzaty, w każdej grupie mieliśmy okazję trafić na Panie które już znaliśmy co bardzo nam się podobało, widzieliśmy że ma dobrą opiekę, bardzo użo przez ten czas się nauczyła:) Zdajemy sobie sprawę że ze sowim charakterkiem była wyzwaniem dla wspaniałych Cioci w każdej grupie.
    Serdecznie dziękuję za cudowny czas w żłobku naszej córeczki za naukę, zabawę, serduszko i uśmiech wspaniałym Ciocią z grup Tuptusie, Niedźwiadki oraz Skrzaty

    rodzice Agatki Pasieki
    MAMA KLAUDII
    Komentarz z dnia : Apr 05, 2017 at 11:01 AM
    Serdeczne podziękowania za zorganizowanie 17 marca br. lekcji pokazowej dla rodziców dzieci z grupy TUPTUSIE! Jestem pod ogromnym wrażeniem postępów jakie moja córka zrobiła od czasu, kiedy zaczęła uczęszczać do żłobka „Stokrotka”. Wszystkie „Ciocie” bardzo się angażują i z uśmiechem na twarzy, każdego dnia troskliwie zajmują naszymi pociechami. Ponadto są bardzo sympatyczne, pomocne i szczerze oddane swojej pracy, dzięki czemu dzieci dobrze się tam czują, co najlepiej widać, kiedy odbieram moją córkę ze żłobka, a ona najchętniej by tam została dłużej. Gorąco polecam wszystkim rodzicom! Uważam, że bez obaw można oddać swoje maleństwo pod opiekę tak profesjonalnej i doświadczonej kadry.
    Mama Jeremiego
    Komentarz z dnia : Mar 22, 2017 at 12:58 PM
    Bardzo dziękuję Ciociom z grupy Tuptusie za zaproszenie nas, rodziców, na zajęcia pokazowe. Mogliśmy bezpośrednio przekonać się, że nasze dzieci dobrze czują się w żłobku, rozwijają swoje umiejętności i po prostu miło spędzają czas. Dziękuję wszystkim Ciociom za życzliwość, zaangażowanie w pracę i serce okazywane naszym maluchom.
    Rodzice Zosi z Tuptusiów
    Komentarz z dnia : Mar 21, 2017 at 03:48 PM
    Bardzo dziękujemy za zorganizowane w dniu 17.03.2017 spotkanie z dziećmi i pokazanie nam jak spędzają one czas i czego się uczą. Było bardzo miło i wesoło. Dziękujemy Ciociom za opiekę, życzliwość i cierpliwość.
    Monika Janiak
    Komentarz z dnia : Sep 02, 2016 at 11:26 PM
    Serdeczne podziękowania dla całego Grona Pedagogicznego Żłobka Stokrotka, w szczególności Cioci Karinie i Cioci Monice za trud i zaangażowanie włożone w opiekę nad moją córką Kingą. Żłobek godny polecenia, dziecko uśmiechnięte i zadowolone, a zadowolone dziecko to również spokojna i zadowolona Mama. Zostawiając córkę w żłobku wiedziałam. że jest pod profesjonalną opieką ciepłych i przesympatycznych cioć, które córka uwielbia i po mimo rozpoczęcia nowego przedszkolnego etapu są przez nią ciągle wspominane. Atmosfera przyjazna, ciocie radosne, zawsze chętne do pomocy i służące radą, cierpliwe i życzliwe. Każdy nowy etap to nie tylko stres dla dziecka, ale również dla rodzica. Opuszczaliśmy to miejsce ze łzami w oczach. Naprawdę warto pozwolić dziecku na rozwój w takim miejscu jak żłobek Stokrotka pod okiem tak wspaniałych wychowawców. Bardzo dziękuję, będziemy Was zawsze miło wspominać. Pozdrawiamy Mama Monika i Kinga Janiak
    Mama Jerzyka
    Komentarz z dnia : Sep 01, 2016 at 11:44 PM
    Żłobek Stokrotka to wspaniale miejsce, w którym mój syn spędził dwa lata. Otoczony opieką wszystkich Cioć bawił się i uczył. Nigdy nie miałam wątpliwości, że jest mu tam dobrze, że spędza czas z opiekunkami pełnymi poświęcenia i miłości dla niego. Dziękujemy wszystkim Ciociom i jednej Cioci-Babci Wiesi z grupy Skrzaty. Całusy od Jerzyka G!
    Mama Matysi
    Komentarz z dnia : Aug 05, 2016 at 08:44 AM
    Chcielibyśmy gorąco podziękować Dyrekcji, Gronu Pedagogicznemu oraz Wszystkim Pracownikom Żłobka Stokrotka w Poznaniu za trud, poświęcenie i cierpliwość okazaną Naszej Córce Matysi (mały uparciuch więc;)!!!! Jest to miejsce godne polecenia, bardzo ciepłe, gdzie każdego dnia, mimo humorów tych Naszych Pociech, Ciocie stają na wysokości zadania i dają radę w opiece nad Nimi, co każdego dnia, o każdej porze można zobaczyć. Nasza córka, podczas pobytu w Państwa placówce, była bardzo szczęśliwa i radosna, uczyła się wielu piosenek i wierszyków, które chętnie mówiła i śpiewała też w domu, trochę gorzej z występami przed publicznością, ale serce i życzliwość jej okazane jest godne pochwały, naśladownictwa i polecenia. SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY, NIGDY NIE ZAPOMNIMY TEGO MIEJSCA I BĘDZIEMY JE POLECAĆ INNYM!!!!UBOLEWAMY, ŻE NIE MA ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO, DLATEGO Z BĂ“LEM SERCA OPUSZCZAMY TO MIEJSCE!!!!pozdrawiamy i życzymy wielu dalszych sukcesów w pracy z tymi Małymi Szkrabami:))))
    Mama i tata Marceliny
    Komentarz z dnia : Jul 30, 2016 at 07:08 PM
    Serdecznie dziękujemy ciociom z grupy Niedźwiadki oraz całemu personelowi za kolejny wspaniały rok w Stokrotce. Marcelinka zawsze szła do żłobka z uśmiechem i często nie chciała go opuszczać :) Nieustannie też zaskakiwała nas nowymi umiejętnościami rozwijanymi pod opieką cioć. Dziękujemy za zaangażowanie, ciepło, życzliwość i wysiłek włożony w opiekę i edukację. Z całego serca polecamy żłobek wszystkim dzieciom i rodzicom!
    Mama i Tata Nikodema
    Komentarz z dnia : Jul 29, 2016 at 02:46 PM
    Chcieliśmy serdecznie podziękować Pani Dyrektor, Gronu Pedagogicznemu oraz Wszystkim Pracownikom żłobka "Stokrotka" za dwa lata opieki nad naszym synem. Trud, zaangażowanie, zajęcia zarówno rozwojowe jak i wychowawcze, współpracę, a także opiekę dały owoc w postaci rozwoju i przygotowania do dalszej drogi w edukacji naszego dziecka. Początek nie był łatwy dla nas i dla synka dlatego też serdeczne podziękowania kieruję do wszystkich "Cioć", które pomogły nam (rodzicom) jak i dziecku przejść przez proces adaptacyjny. Zatrudnione osoby w żłobku zawsze znalazły czas zarówno dla rodzica i w szczególności dla dziecka ! Za poświęcony czas, uśmiechy, radość na buzi dziecka i heroiczną pracę wszystkich "Cioć" w grupie NIEDŹWIADKI i ELFY - serdecznie dziękujemy. Bardzo polecam wszystkim Rodzicom żłobek "Stokrotka". Rodzice Nikodema Opcje
    Natalia Sz.
    Komentarz z dnia : Jul 29, 2016 at 02:44 PM
    Chcieliśmy serdecznie podziękować Pani Dyrektor, Gronu Pedagogicznemu oraz Wszystkim Pracownikom żłobka "Stokrotka" za dwa lata opieki nad naszym synem. Trud, zaangażowanie, zajęcia zarówno rozwojowe jak i wychowawcze, współpracę, a także opiekę dały owoc w postaci rozwoju i przygotowania do dalszej drogi w edukacji naszego dziecka. Początek nie był łatwy dla mnie i dla synka dlatego też serdeczne podziękowania kieruję do wszystkich "Cioć", które pomogły mnie (mamie) jak i dziecku przejść przez proces adaptacyjny. Zatrudnione osoby w żłobku zawsze znalazły czas zarówno dla rodzica i w szczególności dla dziecka !!! Za poświęcony czas, uśmiechy, radość na buzi dziecka i heroiczną pracę wszystkich "Cioć" w grupie NIEDŹWIADKI i ELFY - serdecznie dziękujemy. Bardzo polecam wszystkim Rodzicom żłobek "Stokrotka". Rodzice Nikodema
    Mama Marcelka
    Komentarz z dnia : Jul 29, 2016 at 09:08 AM
    Dziękujemy ślicznie za wspaniały rok nauki i zabawy. Marcelek bardzo dobrze czuł się w grupie Elfów, bardzo lubił chodzić do żłobka,dużo zabaw, ciągle coś mamie śpiewał. Wspaniałe ciocie. atmosfera zawsze miła. Bardzo dziękujemy za wszystko i godnie polecam żłobek innym mamą. WIELKIE BUZIAKI DLA CIOĆ Z GRUPY ELFĂ“W: Dla cioci Karinki, Kasi, Bogusi, Moniki i również dla cioci Małgosi :) wielka szkoda, że już się więcej nie spotkamy ;(
    rodzice Nelki
    Komentarz z dnia : Jul 28, 2016 at 10:18 AM
    Nasza Nelcia chodziła do żłobka tylko rok, do grupy Niedźwiadków. Teraz przed nią już przedszkole. I mamy nadzieję, że będziemy dalej trafiać na tak cudowne, zaangażowane Ciocie. Nelka chodziła do żłobka z wielką radością, uśmiechem na twarzy. Roztańczyła się, rozśpiewała, wyćwiczyła poczucie rytmu - to wszystko dzięki Ciociom, które codziennie organizowały interesujące zajęcia. Dlatego bardzo serdecznie dziękujemy!!! A rodzicom szczerze polecamy. Dodatkowym plusem są bardzo zdrowe posiłki.
    Rodzice Pawełka
    Komentarz z dnia : Jul 25, 2016 at 07:55 AM
    I tak nam minęły dwa lata w żłobku Stokrotka! Szczerze i z czystym sumieniem polecamy ten właśnie żłobek - opieka, troska i życzliwość z jaką się tam spotkaliśmy była dla nas miłym zaskoczeniem! Pawełek przeszedł przez trzy grupy: Tuptusie, Skrzaty i Elfy - i w każdej się dobrze odnalazł. Ogromne podziękowania dla całego personelu - za opiekę, pyszne jedzonko, pracę jaką wykonują Panie z dziećmi i uśmiech, który widzieliśmy codziennie. Będzie nam brakowało tej atmosfery i ludzi tam poznanych, będziemy tęsknić, ale cóż pora na kolejny etap w życiu Pawełka. Kochanym Ciociom z grupy Elfy, Pani Dyrektor, Paniom z Kuchni -jeszcze raz z całego serca DZIĘKUJEMY!!!! PS. Wielkie uściski dla Cioci Kariny!!!! Paweł Mikołajek z Rodzicami :)
    Mama Matysi
    Komentarz z dnia : Jul 22, 2016 at 11:46 AM
    Chcielibyśmy gorąco podziękować Dyrekcji, Gronu Pedagogicznemu oraz Wszystkim Pracownikom Żłobka Stokrotka w Poznaniu za trud, poświęcenie i cierpliwość okazaną Naszej Córce Matysi (mały uparciuch więc;)!!!! Jest to miejsce godne polecenia, bardzo ciepłe, gdzie każdego dnia, mimo humorów tych Naszych Pociech, Ciocie stają na wysokości zadania i dają radę w opiece nad Nimi, co każdego dnia, o każdej porze można zobaczyć. Nasza córka, podczas pobytu w Państwa placówce, była bardzo szczęśliwa i radosna, uczyła się wielu piosenek i wierszyków, które chętnie mówiła i śpiewała też w domu, trochę gorzej z występami przed publicznością, ale serce i życzliwość jej okazane jest godne pochwały, naśladownictwa i polecenia. SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY, NIGDY NIE ZAPOMNIMY TEGO MIEJSCA I BĘDZIEMY JE POLECAĆ INNYM!!!!UBOLEWAMY, ŻE NIE MA ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO, DLATEGO Z BĂ“LEM SERCA OPUSZCZAMY TO MIEJSCE!!!!pozdrawiamy i życzymy wielu dalszych sukcesów w pracy z tymi Małymi Szkrabami:))))
    Anastazja
    Komentarz z dnia : Jul 12, 2016 at 09:24 PM
    z ręką na sercu polecam , atmosfera taka że można w złobku zamieszkać ;-) Córcia z usmiechem na twarzy każdego dnia szła do swojej grupy a mama sie nie martwiła . Bardzo dziękujemy za cudną opiekę aż łezka sie kreci na myśl że to koniec
    Ania K mama Anastazji
    Komentarz z dnia : Jul 12, 2016 at 09:21 PM
    z ręką na sercu polecam , atmosfera taka że można w złobku zamieszkać ;-) Córcia z usmiechem na twarzy każdego dnia szła do swojej grupy a mama sie nie martwiła . Bardzo dziękujemy za cudną opiekę aż łezka sie kreci na myśl że to koniec
    Mama Nastki
    Komentarz z dnia : Jul 12, 2016 at 09:17 PM
    z ręką na sercu polecam , tak życzliwych i cierpliwych osób dawno nie spotkałam . Ciocie cudne a Anastazja wręcz z radością pędziłą do żłobka, Dziękujemy za wszystkie dni spędzone w żłobku
    Ewa
    Komentarz z dnia : Jul 07, 2016 at 08:45 PM
    Jesteśmy bardzo zadowoleni ze żłobka ,,Stokrotka'. Ciocie są bardzo oddane swojej pracy, sympatyczne, pomocne. Podziwiamy ich pracę i jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY !!! rodzice Błażeja ( Smerfy i Skrzaty)
    Szczęśliwa mama
    Komentarz z dnia : Jun 13, 2016 at 11:32 AM
    Zlobek rewelacja, dużo można poczytać o różnych żłobkach ale ten z ręką na sercu mogę polecić każdej mamie :-) . Atmosfera bajeczna , cioce wkładają całe serce aby maluszki były zadowolone i ne rzejmowaly się brakiem rodziców. Nasza córa jak rano wystawała to od razu pytała czy idziemy do żłobka . Dawno nie spotkałam tak miłych serdecznych i życzliwych osób całą ekipą żłobka jest rewelacyjna . Aż łezka się w oku kręci ale czas się rozstać, całe szczęście że rodzina nam się powiększy już niedługo to wrócimy do najlepszego żłobka w Poznaniu
    Mama Kacperka i Kornelki
    Komentarz z dnia : Apr 01, 2016 at 09:56 PM
    Każdemu można polecić ten żłobek!!! To cudowne miejsce, w którym ciocie są tak ciepłe, otwarte i pełne pomysłów, że bez obaw zostawiałam/zostawiam tam moje dzieci. Zaangażowanie i troskę widzę praktycznie codziennie odbierając i zostawiając tam mojego syna. Pozdrawiam wszystkie ciocie i dziękuję im za opieke nad moimi największymi skarbami :)
    Rodzice Stasia
    Komentarz z dnia : Nov 02, 2015 at 07:28 AM
    Nasz synek przez półtora roku chodził do Żłobka Stokrotka - najpierw do "Niedźwiadków", potem do "Skrzatów". Trudno opisać naszą wdzięczność dla wszystkich Cioć, które swoim ciepłem, serdecznością i ogromną życzliwością pomogły Stasiowi bezboleśnie przejść jeden z najtrudniejszych etapów. Zawsze byliśmy spokojni, że zostawiamy Synka w najlepszych rękach. Nie wspomnę o tym, że dzięki Skrzatowym Ciociom szybko i bezboleśnie pożegnaliśmy pieluchy i smoczek. Wdzięczni będziemy już zawsze - Drogie Ciocie serdecznie pozdrawiamy i ściskamy!
    Rodzice Stasia, Oli i Zuzi
    Komentarz z dnia : Sep 28, 2015 at 12:41 PM
    Witam serdecznie wszystkich,którzy zadają sobie pytanie czy pozostać z dzieckiem w domu czy wrócić do pracy i wysłać dziecko do zlobka. Trujka moich dzieci uczęszczala do zlobka Stokrotka. Dzieci z chęcią chciały tam chodzić, zapytacie pewnie dlaczego? Myślę że główną zasługa jest to,iż Pani kierownik (Pani Ela) dobrał sobie taką kadrę pracownicza,która chce pracować z dziećmi, lubi je i przynosi im ogromną satysfakcję kiedy widzą,ze pociechy nauczyły się czegoś nowego. Uczą dzieci języka angielskiego -czego nie muszą robić. Opieka jest wspaniała. Polecam serdecznie.
    Łukasz
    Komentarz z dnia : Sep 25, 2015 at 09:53 PM
    Co tu dużo mówić, żłobek to samo dobro dla dziecka a na ten żłobek i Ciocie złego słowa nie powiem, nasza Martynka była zachwycona jak i rodzice, z wielkim smutkiem musieliśmy się pożegnać ale takie jest dorastanie i nic na to człowiek nie poradzi. Pozdrowienia dla wszystkich Cioci od Martynki
    Rodzice Bartusia
    Komentarz z dnia : Sep 22, 2015 at 04:12 PM
    Gorące podziękowania dla cioć z grupy NIEDŹWIADKĂ“W, za fachową i profesjonalną opiekę nad Bartusiem. Synek zawsze wracał uśmiechnięty, najedzony oraz czysty. Dziękujemy za każde miłe słowa, za wspólne rozwiązanie problemów. Wiem jak ciężka jest praca z dziećmi w tym wieku, dlatego wielki szacunek dla was drogie ciocie! Będziemy tęsknić.
    Grażyna Woźniak
    Komentarz z dnia : Sep 13, 2015 at 03:45 PM
    Serdecznie dziękuję Paniom z grupy SMERFY za całoroczną opiekę nad Martą. Córka z usmiechem chodziła do żłobeczka, co potwierdza słuszność wyboru tej placówki. Nadszedł nowy, żłobkowy rok, nowa sala, nowe Panie. Na szczęście w tydzień Marta przyzwyczaiła się do nowego miejsca i chętnie chodzi do Elfów. Pozdrawiamy Marta z mamą!
    Mama szczęśliwych dzieci
    Komentarz z dnia : Sep 12, 2015 at 11:42 PM
    Pomimo, że moje dzieci dopiero od niedawna chodzą do "Elfów", jestem pełna wdzięczności opiekującym się nimi ciociom: Ani, Monice, Bogusi i Emilii za to, że moje pociechy pędzą do żłobka i wychodzą do domu z uśmiechem na buzi od ucha do ucha. Tak radosnych dzieci życzę każdemu, bo to świadczy o tym, że jest im tam bardzo dobrze. Dziękuję
    Rodzicie Ewki i Igi
    Komentarz z dnia : Sep 10, 2015 at 08:50 PM
    Po roku uczęszczanie do legendarnych "Niedźwiadków" nasze córki otrzymały promocję do starszej grupy "Elfy". Czas spędzony w żłobku w ciągu ostatniego roku wspominamy wszyscy bardzo miło. Bardzo duże zaangażowanie opiekunek w początkowy, trudny okres adaptacji żłobkowej. Dziewczynki zawsze wracały do domu uśmiechnięte, rozgadane, z nowymi piosenkami. Panie z grupy "Niedźwiadki" zawsze były pomocne, uśmiechnięte i przekazały nam wiele cennych uwag i obserwacji. Polecamy i pozdrawiamy.
    Rodzice Borysa
    Komentarz z dnia : Sep 08, 2015 at 09:05 PM
    Z czystym sumieniem serdecznie polecam żłobek stokrotka. Borysek uczęszczał do niego 2 lata najpierw do smerfów, a potem do skrzatów. W żłobku panuje bardzo miła, przyjazna i rodzinna atmosfera. Synek zawsze chętnie szedł do swoich super cioć, kolegów i koleżanek, zawiązał nawet pierwsze przyjaźnie. Piękny i niezapomniany etap w życiu dziecka. Postępy jakie poczynił w rozwoju zapierają dech w piersiach. Zawsze roześmiany i rozśpiewany. Ciocie zawsze pomocne, ciepłe i serdeczne. Pani Dyrektor bardzo miła, a przede wszystkim mega fachowa osoba na swoim stanowisku. Drogie mamy i tatusiowie naprawdę serdecznie polecam to po prostu najlepszy żłobek. Szanowna Pani Dyrektor i Kochane Ciocie ze skrzatów z całego serca Wam dziękujemy!!!!!!!!!!!!! za opiekę na Naszym łobuzem.
    rodzice pawelka
    Komentarz z dnia : Sep 02, 2015 at 03:04 PM
    I tak nam minął cały rok w grupie "Tuptusie", początki były ciężkie, ale jakos poszło. Pawełek w końcu przekonal sie do żłobka, często nie chcial wracać do domu, wychodzac ze żłobka zawsze był usmiechnięty, a potem w domu śpiewał i pokazywał piosenki, jakich nauczyły go Ciocie w żłobku. Gorąco dziękujemy Ciociom z grupy Tuptusi za cierpliwość i życzliwośc, Ciocie zawsze były usmiechnięte, zawsze z dobrym słowem. Po prostu nie mogliśmy trafić lepiej!!! teraz Paweł dumnie chodzi i opowiada, że jest "Skrzat" :)
    Mama Kuby
    Komentarz z dnia : Sep 02, 2015 at 09:29 AM
    Wszystkim rodzicom szczerze polecam żłobek Stokrotka. Kuba zaczął chodzić do grupy Tuptusiów, gdy miał niespełna rok. Początki były trudniejsze niż przypuszczaliśmy, ale dzięki wspaniałemu zaangażowaniu i oddaniu Cioć, ich pomocy i wsparciu synek bardzo polubił to miejsce, zaczął z radością do niego chodzić, a po całym dniu odbieraliśmy szczęśliwe dziecko. W grupie Kubuś bardzo rozwinął się społecznie, nauczył wielu aktywności i przydatnych umiejętności. Bardzo dziękujemy wszystkim Ciociom za opiekę i pomoc :)
    Mam Oliwki
    Komentarz z dnia : Aug 31, 2015 at 10:13 AM
    Bardzo serdecznie i z czystym sumieniem polecam Żłobek Stokrotka wszystkim tym rodzicom, którzy mają obawy z oddawaniem swoich pociech pod opiekę. Bardzo bałam się, jak moja Oliwka zareaguje na rozłąkę z mamą. Miałyśmy kilka trudniejszych dni, ale dzięki Paniom z grupy Tuptusie rozstania były coraz mniej bolesne. W chwili obecnej Oliwka sama przekracza drzwi sali z uśmiechem na ustach i w ten sam sposób ją opuszcza. Smutno nam, że to już koniec z grupą Tuptusie - było nam naprawdę bardzo miło. Pełen profesjonalizm i przede wszystkim serce do dzieci, które to czują. Dziękujemy! Oliwka z Mamą
    Rodzice Zosi z gr Tuptusie 2014/2015
    Komentarz z dnia : Jul 06, 2015 at 05:58 PM
    Z czystym sumieniem mogę polecić Żłobek Stokrotka wszystkim rodzicom a szczególnie tym, którzy mają trudności rozstać się ze swoimi pociechami. Ciocie z I grupy, dzięki swojemu profesjonalizmowi, potrafią tak zająć się maluchem, ze po pierwszym dniu w żłobku maluch wychodzi cały zadowolony i uśmiechnięty. Nasza Zosia każdego dnia wchodziła do sali z uśmiechem, zna wiele piosenek, już korzysta z nocnika. Te i jeszcze wiele innych powodów świadczą o tym, że jest to miejsce godne polecenia !!! Korzystając z okazji, chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować wszystkim Ciociom z gr I - "Tuptusie", za profesjonalną opiekę i wielkie serce jakim obdarzyły naszą Zosię. BĘDZIEMY TĘSKNIĆ !!!!
    Rodzice Lenki
    Komentarz z dnia : Mar 20, 2015 at 09:59 AM
    Chcieliśmy polecić Żłobek Stokrotka do którego chodzi nasza córka. Żłobek spełnia wszystkie nasze oczekiwania. Ciocie bardzo dbają o dzieci, wkładają całe serce w rozwój maluszków. Lenka bardzo chętnie idzie do żłobka i nie chętnie chce z niego wracać. Wraz z innymi dziećmi uczy się rysować, zaczęła sama jeść oraz coraz chętniej siada na nocnik. W żłobku nigdy nie ma nudy. Bardzo dziękujemy Ciocią z grupy Niedźwiadki za zorganizowanie zajęć pokazowych dla rodziców. Pozdrawiamy Lenka z Rodzicami
    Mama Wojtka
    Komentarz z dnia : Mar 17, 2015 at 08:12 AM
    Chciałam bardzo podziękować Ciociom z grupy Elfów za zorganizowanie zajęć z Rodzicami. Atmosfera była rewelacyjna a godzina, którą mogliśmy spędzić w żłobku minęła błyskawicznie - jeśli tak wyglądają codzienne zajęcia to wiem dlaczego Wojti nie chce wracać do domu :) Bardzo chętnie przyszłabym jeszcze raz na takie zajęcia! może powtórka??
    Rodzice Zosi
    Komentarz z dnia : Mar 12, 2015 at 03:02 PM
    Również chcielibyśmy polecić żłobek Stokrotka, nasza córka uczęszczała do grupy Smerfy, teraz jest w Skrzatach, w obu grupach pracują bardzo wykwalifikowane Ciocie, dzieciaki są zadbane, dobrze się bawią i uczą ciekawych rzeczy. Dziecko dzięki żłobkowi bardzo rozwinęło się społecznie, uczy się wierszyków, piosenek, dobrych manier itp, codziennie nam opowiada w domu czego się dowiedziało. Współpraca i komunikacja ze żłobkiem jest bez zarzutu, rodzice są o wszystkim informowani na bieżąco, ciocie służą radą i pomocą gdy jest jakiś problem. Jesteśmy pełni podziwu szczególnie dla Skrzatowych Cioć, które świetnie radzą sobie z okiełznaniem grupy małych Skrzatów :) dzieci zawsze wiedzą co mają robić i chętnie uczestniczą w zajęciach.
    Rodzice Stasia
    Komentarz z dnia : Mar 12, 2015 at 02:53 PM
    Stasiu rozpoczął swoją przygodę od Smerfów, a obecnie uczęszcza do Skrzatów. To jakie postępy robi dzięki ciociom i obcowaniu z innymi dziećmi szokuje nas rodziców, nie mówiąc o dziadkach Stasia. Nasz synek chętnie chodzi do żłobka, co dzień wraca z nowym słowem, z nową piosenką, zabawą. Dzięki zaproszeniu na spędzenie wspólnie czasu, przekonałam się, że Stasiu ma zapewniona ciepłą atmosferę, zawsze może liczyć na zainteresowanie i przytulenie, a wiedza jest przekazywana w bardzo przyjazny sposób-poprzez zabawę. Dzieci pokazały jak wiele już potrafią, a my rodzice poczuliśmy się znowu jak dzieci - chociaż przez chwilę. Dziękujemy pani dyrektor i wszystkim ciociom za pomoc, cierpliwość, wkładanie serca w swoją pracę i za rady:) Jesteście częścią świata naszego syna i cieszymy się, że właśnie na was trafił. Pozdrawiamy!
    Rodzice Uli
    Komentarz z dnia : Mar 09, 2015 at 10:23 AM
    Z całego serca polecamy żłobek Stokrotka! Kochane Ciocie, super atmosfera - nasza Ulcia uwielbia do niego chodzić. Najpierw w Tuptusiach, teraz w Skrzatach - w każdej z tych grup otoczona była świetną opieką zaangażowanych w swoją pracę "Cioć". Ula codziennie wraca do domu radosna, każdego dnia uczymy się od niej nowych piosenek i zabaw, które poznje w żłobku. Dodatkowa 2x w tyg rytmika zrobiła z niej wyjątkowo muzykalną osóbkę :) Jedzenie jest pycha, atmosfera super, opieka na najwyższym poziomie. Na pewno i Ulcia i my będziemy tęsknić za żłobkiem Stokrotka, jak przyjdzie nam się z nim pożegnać. Pozdrawiamy!
    Monika
    Komentarz z dnia : Mar 08, 2015 at 03:07 PM
    Nasz synek juz drugi rok chodzi do zlobka Stokrotka. Teraz jest w grupie Niedzwiadkow. Grzesiu od razu polubil Ciocie. Nie bylo problemu po wakacyjnej przerwie. Synek jest zadowolony i chetnie idzie do zlobka. Ciocie sa mile i ciagle ucza dzieci czegos nowego. Niedawno odbyl sie dzien rodzicow z dzieckiem. Przez godzine moglismy bawic sie i tanczyc z synkiem, za co bardzo dziekujemy ;)
    Asia M.
    Komentarz z dnia : Mar 05, 2015 at 08:11 AM
    Żłobek stokrotka juz od samego początku zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Bardzo miła Pani dyrektor rozumiejąca potrzeby rodziców i zawsze otwarta na rozmowy z nimi oraz wspaniałe ciocie które już od pierwszych chwil wzbudziły zaufanie nasze i przede wszystkim naszych pociech. Nasze córeczki trafiły do dwóch różnych oddziałów i obie bardzo chętnie przychodzą do żłobka. Bez wątpienia są otoczone ciepłem, zainteresowaniem, fachowa opieką i zaangażowaniem ze strony personelu. Wszystkie ciocie są zawsze radosne i uśmiechnięte :) Jest do dla mnie bardzo cenne aby dzieci rozwijały się w miłej i wesołej atmosferze. Zachowanie dziecka i jego zaufanie do cioci jest najlepszym wyrazem tego, że jest pod najlepsza opieką i że jest szczęśliwe !!! Nasza Ola trafiła do Niedźwiadków w październiku i była tam najmłodsza. Bałam się strasznie i szybko okazało się że zupełnie niepotrzebnie bo mała jest zachwycona i uwielbia wszystkie ciocie!!!! Zabawa z rówieśnikami , wspólne posiłki , śpiewanie, pierwszy w życiu balik, wizyta gwiazdora i mnóstwo innych ciekawych wydarzeń mają ogromny wpływ na rozwój naszej Oleńki. Dziękujemy wszystkim Ciociom i Pani dyrektor za ogromny wkład pracy, zaangażowania i cierpliwości !!!! Dzień otwarty u Niedźwiadków był wspaniały!!!! Gratulujemy i prosimy o więcej :) Wspólna zabawa ze wszystkimi dziecmi i rodzicami oraz możliwośc leszego poznania miejsca i osób z którymi dziecko spędza większośc czasu jest bezcenna. Wspaniale się bawiłam i jestem zachwycona! Widac , że zarówno ciocie jak i dzieci bardzo się starały i wyszło fantastycznie! Drogie Ciocie - Tak trzymać! Dziękujem,y że wkładacie tyle serca w opiekę nad naszymi dizęćmi! Dziś czeka mnie dzien otwarty u drugiej 2,5 letniej córeczki Mai - Już nie moge sie doczekać :)
    Mama Alicji
    Komentarz z dnia : Mar 04, 2015 at 12:10 PM
    Mogę polecić żłobek Stokrotka z własnego doświadczenia. Szczególnie ciocie z grupy Tuptusiów do której uczęszcza Alicja :) Ala jest tak zadowolona z pobytu w żłobku, że jak po nią przyjeżdżam to nie chce wracać do domu :)
    Jakub
    Komentarz z dnia : Mar 02, 2015 at 06:19 PM
    Róża już drugi rok uczęszcza do żłobka. Muszę przyznać, że jako rodzice jesteśmy trochę zazdrośni (to pozytywne wrażenie), ponieważ córka bardzo chętnie chodzi do żłobka i bardzo lubi ciocie. Zarówno ciocie z obecnej grupy Niedźwiadki jak i poprzedniej Tuptusie wykonują super pracę sprawując opiekę i zabawiając naszą pociechę dlatego jesteśmy im ogromnie wdzięczni. Jednocześnie życzyłbym sobie oraz wszystkim pracownikom aby władze Poznania doceniły pracę wszystkich osób zatrudnionych w zakładach opieki zdrowotnej. Aby praca przynosiła ciociom ze żłobka nie tylko wiele satysfakcji, ale również należyte wynagrodzenie.
    Mama Marty W.
    Komentarz z dnia : Mar 02, 2015 at 05:49 PM
    Miłą niespodzianką było zaproszenie, Nas rodziców do grupy Smerfów na zajęcia prowadzone przez ciocie. A w programie: przywitanie się poprzez podanie ręki, śpiewanie piosenek, wskazywanie części ciała, naśladowanie odgłosów zwierząt, taniec w kole i dookoła własnej osi, przechodzenie przez tunel, kulanie piłki, chodzenie po ławeczce, układanki "dopasuj kształty przedmiotów" - słowem na bogato. Przy czym dzieci wzorowo siedziały w półkolu a po wykonaniu zadania, np. przejście przez tunel, wracały na swoje miejsce. Warto było popatrzeć na własne dziecko, które podaje rękę na powitanie i macha na pożegnanie, wskazuje uszy i włosy, tańczy kiedy ciocie śpiewają, naśladuje głos zwierzątek, chętnie turla piłkę, samo biegnie do tunelu także widać tutaj cierpliwą, codzienną i żmudną pracę troskliwych i uśmiechniętych cioć. Razem z Martą Dziękujemy!
    Marcelinka i Rodzice
    Komentarz z dnia : Mar 02, 2015 at 07:59 AM
    Dziękujemy Smerfowym Ciociom za wspaniałe chwile spędzane w żłobku "Stokrotka"! Już pierwsze dni rozwiały nasze obawy dotyczące wkraczania Marcelinki w nowe środowisko. Ciocie zawsze cierpliwe, uśmiechnięte i wyrozumiałe zapewniają doskonałą opiekę naszemu maluszkowi, a różnorodność zajęć i zabaw tylko zachęca do przychodzenia do żłobka. Marcelka jest zawsze w dobrym humorze, zdobywa nowe umiejętności, a rodzice spokojni :) Pozdrawiamy!
    Rodzice Marianny
    Komentarz z dnia : Feb 26, 2015 at 09:11 PM
    Chciałam bardzo podziękować, za możliwość zobaczenia jak wygląda dzień w żłobku mojej córki. Choć była to krótka godzina to i tak dała mnóstwo radości i upewniła, że Marianna jest pod najlepszą opieką i spędza miło czas z dziećmi i ciociami. Do dziś uśmiecham się do siebie jak przypomnę sobie małe Niedźwiadki "śpiewające" z Ciociami swój "hymn". Cieszę się, że Ciocie z Niedźwiadków to sympatyczne, miłe i czułe osoby, które nie są obojętne na potrzeby dzieci. Wiedzą kiedy przytulić, kiedy rozśmieszyć a kiedy podać pomocną dłoń. Ten "dzień otwarty" jeszcze mnie w tym upewnił! :) Dziękuję za codzienną opiekę nad moim maleństwem! Do zobaczenia - mama Marianny
    Komentarz z dnia : Feb 19, 2015 at 01:46 PM
    Mój synek od września uczęszcza do grupy Tuptusiów, początki były trudne ale teraz chodzi do żłobka bardzo chętnie i z uśmiechem na twarzy. Widzę u niego ogromne postępy co jest oczywiście zasługą wspaniałych Cioć. Widać gołym okiem że są bardzo oddane swojej pracy, zawsze uśmiechnięte i życzliwie. Na szczególną uwagę zasługuje zaangażowanie Cioć w wychowanie mojego synka. Z całego serca dziękuję cioci Karinie, Ali, Ani i Monice za milą atmosferę i fachową opiekę oraz często za dobre słowo i podtrzymanie na duchu rodzica.
    Jagienka z rodzicami
    Komentarz z dnia : Sep 30, 2014 at 12:09 AM
    Ciociu Małgosiu, Ciociu Olu, Ciociu Agato, Cioci Elu! Za mną pierwszy miesiąc w przedszkolu! Jestem dzielna i dobrze sobie radzę:). Jeszcze raz dziękuję za beztroski czas spędzony w Niedźwiadkach! Tęsknię i ślę buziaki! Rodzice też ciepło pozdrawiają i baaardzo dziękują za: - wspaniałe i spokojne chwile - ogromną cierpliwość - przemiłą atmosferę, ciepło i czas, który zawsze się znajdował na rozmowę - za wiele innych rzeczy, które długo by wymieniać... Ciocie z Niedźwiadków to zgrany, świetny zespół, co przekłada się wprost na atmosferę w grupie, zadowolone i radosne dzieci oraz świetny kontakt z rodzicami. Serdecznie pozdrawiamy!
    Anna Krysztofek
    Komentarz z dnia : Sep 16, 2014 at 11:59 PM
    Wiktoria wraz z Rodzicami dziękuje za wspólny rok w grupie Tuptusiów. Jesteśmy bardzo zadowoleni z atmosfery jaka panuje w żłobku. Wiktoria bardzo chętnie chodziła do żłobka, a uśmiech na jej twarzy, gdy przychodziłam ją odebrać potwierdzał, iż czuje się bezpieczna i ma zapewnioną fachową opiekę. Pozdrawiamy
    Rodzice Mai
    Komentarz z dnia : Sep 07, 2014 at 11:18 AM
    Maja swoją przygodę w grupie Tuptusie rozpoczęła już w wieku 5 miesięcy. Bez obaw oddawaliśmy nasze maleństwo w ramiona Opiekunek, które Maja zaakceptowała jak swoją rodzinę. Oznaki zadowolenia na twarzy naszej córeczki świadczyły o zawsze miłej, ciepłej i bezpiecznej atmosferze panującej w żłobku. Serdecznie dziękujemy Ciociom z grupy "Tuptusiów" za poświęcony trud w wychowanie, naukę i profesjonalną opiekę nad naszą córeczką, pozdrawiamy i życzymy wielu sukcesów.
    Mama Wojtka W.
    Komentarz z dnia : Aug 31, 2014 at 06:23 PM
    Pierwszy rok w zlobku za Wojtim i najlepsza romendacja jest jego usmiech i zadowolenie, ze codziennie rano chtnie wstawal i jechal do zlobka. Dzieki cudownym Ciociom Wojtek nauczyl sie sam jesc, pic z kubeczka i wolac na nocnk a nawet zakladac spodnie i wiele innych waznych czynosci. Jutro pietwdzy dzien z nowymi ciociami i wyzwaniami ale czuje ze bedzie rownie wspaniale. Wraz z mezem i Wojtusiem dziekujemy ciociom z Niedzwiadkow za opieke :)
    Rodzice Marianny
    Komentarz z dnia : Aug 29, 2014 at 01:52 PM
    Marianna trafiła do "Tuptusiów" jak miała 9 miesięcy. Cały rok dzielnie i z uśmiechem chodziła do żłobka. Jesteśmy bardzo zadowoleni i czekamy na 1 września i nową grupę. Pozdrawiamy wszystkie ciocie z "tuptusiów" i czekamy na kolejny rok w nowym oddziale. Mam nadzieję, że będzie równie przyjemny co miniony. Rodzice Marianny
    Rodzice Laury
    Komentarz z dnia : Aug 27, 2014 at 08:39 AM
    Dziękujemy Ciociom z grupy Tuptusie za opiekę nad naszą córeczką:) najlepszym świadectwem dobrej atmosfery jest to, że dziecko chętnie co rano szło do żłobka oraz uśmiechnięte z niego wracało! Od września zaczynamy drugi rok - wierzymy, że również będzie tak udany:)
    rodzice Ksawerego
    Komentarz z dnia : Aug 26, 2014 at 09:10 PM
    Ksawery skończył przygodę w grupie Tuptusi . Zaczął mając 8 miesięcy.Rok szybko zleciał. Ciocie przesympatyczne, cierpliwe, uśmiechnięte.Nie martwiliśmy się, że synek spędza kilka godzin w żłobku a nie z nami, bo mieliśmy fachową opiekę za co bardzo dziękujemy . Również w szczególności cioci Ali za świetne zdjęcia, które są nie tylko wyjątkową pamiątką ale także dowodem fachowej opieki cioć i różnorodność zajęć. Pozdrawiamy i życzymy zdrówka, cierpliwości i tego czego sobie ciocie zamarzą :-) Dziękujemy Pani Dyrektor za opiekę i dobre rady. Polecamy żłobek Stokrotka rodzicom, którzy chcą oddać swoje pociechy w dobre ręce. Pozdrawiamy :-)
    rodzice Hani
    Komentarz z dnia : Aug 05, 2014 at 12:49 PM
    Już kolejny rok za Hanią w Stokrotce. Dziękujemy bardzo Ciociom z Niedźwiadków za ciepło, wsparcie, pomoc, cierpliwość i wyrozumiałość. Nie wyobrażam sobie ile by trwała nauka picia z kubeczka, samodzielnego jedzenie, wołania na nocnik, gdyby nie Ciocie! Już nie wspomnę ile Hania nauczyła sie piosenek... Dziękujemy bardzo!!!
    Rodzice Jerzyka
    Komentarz z dnia : Aug 01, 2014 at 11:13 PM
    Kiedy Jerzyk się urodził, często słyszeliśmy, jak wiele wyzwań nas czeka. Jak trudno jest nauczyć dziecko samodzielnego zasypiania, picia z kubeczka, siusiania na nocnik. Czytaliśmy poradniki i czekaliśmy na trudy. Nie nadeszły. Jerzyk każdą z tych umiejętności przynosił ze żłobka, jeszcze zanim zdążyliśmy pomyśleć o treningach. Wczoraj Jerzyk był w Stokrotce ostatni raz, od września idzie do przedszkola. Potem jedna szkoła, druga.... Sporo się jeszcze dowie o świecie. Ale tego co najważniejsze nauczył się w żłobku. Dziękujemy!
    Komentarz z dnia : Jul 31, 2014 at 08:05 AM
    Dziś ostatni dzień Marcelka Pasieki w Żłobku Stokrotka, mi jako mamie kręci się łezka w oku;/ Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Pani Dyrektor za dużo wyrozumiałości w naszym przypadku, Cicoia z grupy Skrzaty i Elfy, za cierpliwość, pomysłowości i dużo ciepłą dla Marcelka. Tęskno nam będzie. Serdecznie pozdrawiamy Marcelke z Tata i Mama oraz Babcia
    Agnieszka Straśko
    Komentarz z dnia : Jul 28, 2014 at 10:21 AM
    Bardzo chcieliśmy podziękować za opiekę i trud włożony w wychowanie naszej córki Martynki w żłobku Stokrotka a w szczególności ciociom z grupy Tuptusie. Codziennie widząc z jakim zaangażowaniem wykonywały swoją pracę, byliśmy pewni, że nasze dziecko ma doskonałą opiekę i że jest bezpieczne przez te kilka godzin dziennie. Pobyt naszej córki w żłobku dostarczył nam wielu wzruszeń i niezapomnianych przeżyć. Przekraczając próg żłobka odnosi się wrażenie, że wszystko tu stworzone jest rzeczywiście z myślą o dziecku, jego potrzebach, przyjemnościach i zadowoleniu. Z dużym sentymentem będziemy wspominać ten czas. To były dla nas naprawdę wyjątkowe chwile, dziękujemy serdecznie i życzymy jak najwięcej uśmiechów na dziecięcych buziach.
    Anna Długosz-Drojecka
    Komentarz z dnia : Jul 08, 2014 at 03:17 PM
    Hania i Janka wraz z Rodzicami serdecznie dziękują za wspólny rok w grupie Tuptusiów :) Wspaniała atmosfera i profesjonalizm całego Personelu Żłobka. Dziękujemy i ściskamy mocno!
    Hanna Fouad
    Komentarz z dnia : Jun 18, 2014 at 10:35 AM
    Nasz syn Adaś uczęszcza do żłobka stokrotka gdy ukończył 7 - cy :) to jego drugi dom w dosłownym tego słowa znaczeniu, takiej fachowej opieki, przepełnionej miłością,oraz czujnym okiem opiekunów wiem że nie znalazł by nigdzie indziej. Codziennie biegnie z uśmiechem na twarzy, co jest najlepszym dla nas rodziców dowodem :) że jest mu tam zwyczajnie dobrze i bezpiecznie...Polecam rodzicom wiem, że się nie zawiodą :)
    Agnieszka
    Komentarz z dnia : Jun 10, 2014 at 09:13 AM
    Do żłobka chodzi już moje druga córka. Nigdy nie miałam żadnych uwag co do opieki. Idealnie byłoby gdyby cioć było więcej nie byłyby tak obciążone, ale to marzenie, bo miasto nie zatrudni więcej opiekunek.
    Asia
    Komentarz z dnia : May 16, 2014 at 08:23 AM
    Serdecznie polecam żłobek Stokrotka! Córka bardzo dużo się nauczyła, codziennie z przyjemnością szła na zajęcia, a gdy tylko wróciła do domu opowiadała czego się co danego dnia robiła. Panie pracujące w żłobku otaczają dzieci cierpliwą opieką, zapewniają poczucie bezpieczeństwa, dbają o zdrowie i rozwój maluchów. Dla mnie dużym plusem był fakt iż dzieci były zawsze nakarmione, czyste, wyspane i często wychodziły na piękny ogród. Panie dbały też o rozwój dzieci planując ciekawe zajęcia dydaktyczne i zabawy. A ja na koniec dnia zawsze mogłam zapytać jak córce minął dzień i za każdym razem otrzymywałam szczegółową informację. Pani Dyrektor i opiekunkom grupy Skrzatów serdecznie dziękuję i gratuluję!
    Beata
    Komentarz z dnia : Apr 14, 2014 at 02:33 PM
    Witam, mój synek również powoli kończy przygodę ze żłobkiem" stokrotka":( myślę, że bardzo trudno mu będzie się z tym pogodzić, gdyż przywiązał się do tego miejsca:)Chodzi przez pierwszy roku, nie był za dużo w żłobku w związku ze swoją chorobą,panie dały nam dużo wsparcia w tym ciężkim okresie, zawsze z uśmiechem rano maszerował do żłóbka:) By dziękujemy, za opiekę, oddane serce, bardzo dużo cierpliwość:) Życzymy wszystkim Ciocią i Pani Dyrektor, nowego grona niesamowitych pociech i dużo uśmiechu:) Marcelko Dziękuje :)
    Katarzyna Żłobińska
    Komentarz z dnia : Mar 18, 2014 at 03:07 PM
    Już za 3 miesiące z żalem pożegnamy żłobek Stokrotka. Nasz syn uczęszczał tam przez 2 lata. Codziennie był uśmiechnięty i zadowolony. Ciocie w żłobku (grupa Niedźwiadki i Elfy) są sympatyczne, cierpliwe i skore do zabawy i nauki z dziećmi. Ciocie Kucharki serwują urozmaicone i smaczne posiłki. Pani Dyrektor jest miła, sympatyczna i zawsze chętnie odpowie na pytania. Polecam żłobek Stokrotka z całego serca. Nasz syn spędził tam wspaniałe 2 lata swojego życia :) Dziękujemy :)
    Mama Łucji
    Komentarz z dnia : Nov 14, 2013 at 12:37 PM
    Dziękujemy z całego serca za fachową i troskliwą opiekę nad Łucją, która codziennie rano dołączała do swojej grupy z radością i niecierpliwością. Po całym dniu z Ciociami miała zawsze świetny humor i widać było, jak dobrze się tam czuje. Bez wątpienia była w żłobku szczęśliwym i zadowolonym z życia maluszkiem. Panie były zawsze bardzo pomocne i nic nie stanowiło dla nich problemu, mają chyba niewyczerpane pokłady cierpliwości :-)
    rodzice Jagienki
    Komentarz z dnia : Sep 12, 2013 at 04:45 PM
    Dziękujemy Paniom z nowego oddziału Tuptusiów, z otwarciem którego na początku tego roku Jagienka rozpoczęła swoją przygodę ze żłobkiem. Dzięki Ciociom, ich opiece i zaangażowaniu ten pierwszy etap minął bezstresowo (zarówno dla rodziców;), bez płaczu i z uśmiechem na ustach dziecka. Ciepło pozdrawiamy i rekomendujemy!
    mama Amelki
    Komentarz z dnia : Sep 10, 2013 at 09:28 AM
    Gorąco polecam! Gratulacje i podziękowania dla Pani Dyrektor za jej oddanie, wybór wykwalifikowanej kadry, która całe serce wkłada w opiekę nad dziećmi. Amelka chodziła dotychczas do Tuptusiów (od 9 miesiąca życia), obecnie jest w grupie Niedźwiadki. Ciocie są kreatywne, rozśpiewane, wesołe. Wyjaśniają, informują... widać ogromną troskę i zaangażowanie. Dziękujemy!
    Karolina
    Komentarz z dnia : Sep 03, 2013 at 10:17 AM
    Bardzo chciałabym podziękować Ciociom z Tuptusiów!!! Wielki podziw dla opiekunek za cierpliwość, wytrwałość, zaangarzowanie i profesjonalizm! Wspaniała opieka, dzieci zadowolone, najedzone i czyste ;) Córka często nie chciała w ogóle stamtąd wychodzić.
    mama Filipka
    Komentarz z dnia : Sep 02, 2013 at 09:58 AM
    Chcielibyśmy gorąco podziękować za fantastyczną opiekę nad naszym synkiem Filipem. Pani Dyrektor gratulujemy wspaniałej i fachowej załogi z grupy Skrzatów: p.Wiesi, p.Oli, p.Pauliny, p.Emilii i p.Basi. Za ich życzliwość, ogromna cierpliwość, miłe słowo i kształtowanie jego osobowości. Wspaniale jest mieć pewność, że biegnąc do pracy oddajesz swoje dziecko w najlepsze ręce. Dziękujemy Drogie Panie - Monika i Michał Sz.
    Jola
    Komentarz z dnia : Aug 30, 2013 at 03:30 PM
    Bardzo polecam żlobek Stokrotka! Córka była w grupie Skrzaty i była zachwycona. Cudowne Ciocie . To dzięki Im pomocy udało nam się pozbyć smoczka! Jeszcze raz bardzo dziękujemy za każdy dzień zabawy, nauki i dużo radości jakie Igusia z Wami przeżyła:-)
    Anna
    Komentarz z dnia : Aug 29, 2013 at 11:11 AM
    Po 2 latach uczęszczania do żłobka Stokrotka przez Filipka z całą pewnością możemy polecić to miejsce innym rodzicom. Bardzo dobra opieka, profesjonalna i doświadczona kadra. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo dziękujemy wszystkim ciociom! Pozdrawiamy. Filip z rodzicami.
    Paulina
    Komentarz z dnia : Jul 02, 2013 at 10:20 AM
    Bardzo polecamy żlobek Stokrotka! Córka była w grupie Niedzwiadki i była zachwycona. Cudowne Ciocie, które Małgosia uwielbiała i to dzięki ich pomocy udało nam się pozbyć pieluch i smoczka! Jeszcze raz bardzo dziękujemy za każdy dzień zabawy, nauki i dużo radości jakie Małgosia z Wami przeżyła!
    Marta
    Komentarz z dnia : Jun 12, 2013 at 08:09 AM
    Pragniemy bardzo podziękować Paniom za rzetelną i fachową opiekę nad naszą córeczką. Jesteśmy bardzo zadowoleni z dużego zaangażowania Pań oraz dobrego zaplecza. Wiktoria dzięki Wychowawczyniom szybko zaakceptowała nową sytuację i zdobywała wiele umiejętności. Raz jeszcze bardzo dziękujemy! Ciocie są naprawdę cudowne. Z czystym sumieniem polecam ten Żłobek!!!!!
    maniowa mama
    Komentarz z dnia : May 31, 2012 at 08:38 PM
    Najlepsze Ciocie, najcudowniejsze zabawki, najradośniejsze chwile spędzane na wygłupach i tańcach - taka jest Stokrotka. Czasem myślę, że jak w piosence, to taki całkiem prawdziwy Drugi Dom naszych dzieci :-)
    Mama Piotrusia
    Komentarz z dnia : May 31, 2012 at 06:44 PM
    Polecam. Ciocie bardzo życzliwe i pomocne. Piotruś chętnie chodzi do żłobka, z sali wychodzi zawsze w dobrym humorze. Za wszystko bardzo dziękujemy i pozdrawiamy! Piotruś z mamą
 

Napisz komentarz




Dopuszczalne znaczniki: <b><i><br>Dodaj nowy komentarz: